Marianne Design

Този месец в рубриката „Представяме ви…“, в нашия магазин ви запознаваме с компанията Marianne Design и нейната създателка Мариане Перлот.

Логото на Мариане Дизайн

Marianne Design

Marianne Design e холандска компания – производител на хоби инструменти, позната по целия свят. Компанията е основана през 1994 г. от Мариане Перлот в Холандия. Години наред те грижливо създават висококачествени продукти. С практическото си разбиране на нуждите на крафтърите, те предлагат свежи идеи и продукти на пазара за хоби материали. Продуктите на Мариане Дизайн ни дават възможност да изработваме прекрасни картички, скрапбукинг албуми и други артистични проекти, като се наслаждаваме на любимото си хоби. Различните серии печати и щанци за изрязване и релеф се предлагат в 18 страни.

Историята на Marianne Design

Като преподавател по занаяти, през 1989 г. Мариане започва да пише книги за майсторене. Първата от тях е за направата на кукли от плат и конци. Книгата се радва на голям успех и в следващите години Мариане продава повече от един милион копия. В началото тя проектира продукти и пише книги за други компании, но в последствие започва да разработва свои колекции. През 1994 тя основава Marianne Design и започва да развива нови занаяти и продукти за Холандсия пазар. До ден днешен тя обучава автори на книги за занаяти.

Мариане споделя: “Фантастично е да видиш колко креативни могат да бъдат хората и как занаятите могат да събудят твореца в тях”.

В последните години Marianne Design продължава да се развива успешно като компания, чиито продукти са все по-търсени. Компанията е фокусирана върху създаването на продукти с най-високо качество. Самата Мариане все още ръководи компанията, заобиколена от опитен и вдъхновяващ екип. Marianne Design е много обичана марка. От 2010 Marianne Design започва да разработва шаблони за изрязване и релеф за различни машини. Това се оказва изключително успешно и щанците Marianne Design Creatables достигат култов статус в света на занятите. Продуктите на Marianne Design стават все по-известни и започват да се налагат и на други пазари извън Холандия. Компанията продължава да разработва впечатляващи дизайни и продукти, богати на идеи и вдъхновение за в бъдеще.

Политика

Marianne Design разрешава използването на всички нейни продукти за изработване на картички и други проекти за лично ползване. Разрешено е публикуване на проектите в интернет.

Разрешава се продажбата на картичките и проектите, изработени с продуктите на Мариане Дизайн, при следните условия:

– картичките и проектите да са ръчна изработка
– да се продават на местния пазар лично от автора
– да се предлагат в ограничено количество – не повече от 50 броя от един дизайн

Всички изображения на печати, щанци и хартии остават собственост на Мarianne Design и дизайнерът, проектирал продуктите за компанията. Като такива, те могат да се продават само за лично ползване от потребителя без правото да се възпроизвеждат авторските изображения с търговска цел.

Не се разрешава:

Възпроизвеждането и продаването на авторските изображения на печати, щанци и дизайнерски хартии под никаква форма (изцяло, частично или преработени) по интернет, както и предлагането им за препечатване.

Източник: сайтът на Marianne Design

 

 

Един коментар по „Marianne Design

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *