Представяме ви: Sagen Vintage Design

Sagen Vintage Design е малка норвежка компания, стартирала през ноември 2007 година. Продуктовата им гама включва пощенски картички, кибритени кутии, салфетки, тагове за подаръци и други красиви продукти от хартия.

Дизайнът на продуктите на Sagen Vintage Design е вдъхновен от стари френски пощенски картички от началото на миналия век.

Използването на тези мотиви дошло като естествено продължение на страстта на основателя на фирмата да колекционира пощенски картички. За повече от 20 години той изградил голяма колекция винтидж картички.

Успехът на Sagen Vintage Design идва бързо и надминава всички очаквания. Днес техните продукти могат да се намерят във водещи магазини за интериор и лайфстайл, книжарници и магазини за цветя.

Продуктите на Sagen Vintage Design са внимателно подбрани и отпечатани на хартия с най-високо качество. Цялата продуктова гама отразява и внася винтидж атмосфера и романтична носталгия в съвременния живот.

Вечe можете да намерите салфетките за декупаж от колекцията на Sagen Vintage Design с цветя и черно-бели снимки и в нашия магазин за хоби материали Крафт Фактори.

Разгледайте салфетките от Sagen Vintage Design тук.

Желаем ви много вдъхновение и приятни часове с нашите продукти!

Крафт Фактори

Добре дошла, Тилда!

Имаме чудесни новини – Tilda пристигна в Крафт Фактори!

Пътуването беше дълго, но най-после прекрасните платове, хартии и кукли Tilda са вече тук!

Те си почиват на рафтовете в нашето магазинче, преди да поемат отново на път към вас и сръчните ви ръце!

Разгледайте очарователните платове на Тилда за пачуърк и куилтинг, хартиите за скрапбукинг и картички и комплектите за шиене на кукли от плат Tilda в нашия магазин.

Желаем ви много вдъхновение и приятни часове с нашите продукти!

Крафт Фактори

Heyda е вече в Крафт Фактори!

От месец май, 2015 г. в Крафт Фактори вече можете да намерите разнообразие от арт и хоби материали Хейда за направата на картички, скрапбукинг, декорация и майсторене.

При нас ще намерите пълната гама от мини тампони, трицветни тампони и комплекти с пигментни мастила Heyda, подходящи за изработката на поздравителни картички, сватбени покани, скрапбукинг албумчета, странички и всякакви други хоби проекти.

Разгледайте също релефните стикери и самозалепващите хартиени дантели за декорация на подаръци, тагове, скрапбукинг, картички и покани.

Вижте още новите перфоратори с мотиви (пънчове) Хейда, с които можете да изрязвате различни фигури от хартия и картон, да оформяте ъглите и краищата на своите творчески проекти.

В Крафт Фактори ще откриете и хартии за оригами Хейда, както и други специални хартии за скрапбукинг, картички и покани.

Желаем ви много вдъхновение!

Крафт Фактори

Шери Балди и нейните печати за оцветяване My-Besties

За нас е удоволствие да ви представим очарователните печати от колекцията My-Besties на Шери Балди – талантлива американска дизайнерка от Ривърсайд, Калифорния, майка на четири деца.

Нейните рисунки са известни с огромните си очи и неподражаем моден стил на лека небрежност. Тези необикновени печати са магнетични, красиви и вълшебни и ще предизвикат усмивка на лицето ви всеки път, когато ги използвате.

В колекцията ще намерите висококачествени традиционни печати от червена гума с клинг-възглавничка, както и прозрачни печати от фотополимер.

Това са те – творенията на Шери Балди – умилителни феички, екзотични принцеси или малки разбойнички с различни чорапи (поне единият от които се е смъкнал), малко раздърпани, с рокля върху панталона или с лепенка на коляното 🙂

Печатите са контурни и могат да се оцветяват в цветове по желание с копик маркери, Spectrum Noir или други алкохолни маркери, с цветни моливи и други средства за оцветяване.

Вижте още печати за оцветяване от колекцията My-Besties в нашия магазин.

Marianne Design

Този месец в рубриката „Представяме ви…“, в нашия магазин ви запознаваме с компанията Marianne Design и нейната създателка Мариане Перлот.

Логото на Мариане Дизайн

Marianne Design

Marianne Design e холандска компания – производител на хоби инструменти, позната по целия свят. Компанията е основана през 1994 г. от Мариане Перлот в Холандия. Години наред те грижливо създават висококачествени продукти. С практическото си разбиране на нуждите на крафтърите, те предлагат свежи идеи и продукти на пазара за хоби материали. Продуктите на Мариане Дизайн ни дават възможност да изработваме прекрасни картички, скрапбукинг албуми и други артистични проекти, като се наслаждаваме на любимото си хоби. Различните серии печати и щанци за изрязване и релеф се предлагат в 18 страни.

Историята на Marianne Design

Като преподавател по занаяти, през 1989 г. Мариане започва да пише книги за майсторене. Първата от тях е за направата на кукли от плат и конци. Книгата се радва на голям успех и в следващите години Мариане продава повече от един милион копия. В началото тя проектира продукти и пише книги за други компании, но в последствие започва да разработва свои колекции. През 1994 тя основава Marianne Design и започва да развива нови занаяти и продукти за Холандсия пазар. До ден днешен тя обучава автори на книги за занаяти.

Мариане споделя: “Фантастично е да видиш колко креативни могат да бъдат хората и как занаятите могат да събудят твореца в тях”.

В последните години Marianne Design продължава да се развива успешно като компания, чиито продукти са все по-търсени. Компанията е фокусирана върху създаването на продукти с най-високо качество. Самата Мариане все още ръководи компанията, заобиколена от опитен и вдъхновяващ екип. Marianne Design е много обичана марка. От 2010 Marianne Design започва да разработва шаблони за изрязване и релеф за различни машини. Това се оказва изключително успешно и щанците Marianne Design Creatables достигат култов статус в света на занятите. Продуктите на Marianne Design стават все по-известни и започват да се налагат и на други пазари извън Холандия. Компанията продължава да разработва впечатляващи дизайни и продукти, богати на идеи и вдъхновение за в бъдеще.

Политика

Marianne Design разрешава използването на всички нейни продукти за изработване на картички и други проекти за лично ползване. Разрешено е публикуване на проектите в интернет.

Разрешава се продажбата на картичките и проектите, изработени с продуктите на Мариане Дизайн, при следните условия:

– картичките и проектите да са ръчна изработка
– да се продават на местния пазар лично от автора
– да се предлагат в ограничено количество – не повече от 50 броя от един дизайн

Всички изображения на печати, щанци и хартии остават собственост на Мarianne Design и дизайнерът, проектирал продуктите за компанията. Като такива, те могат да се продават само за лично ползване от потребителя без правото да се възпроизвеждат авторските изображения с търговска цел.

Не се разрешава:

Възпроизвеждането и продаването на авторските изображения на печати, щанци и дизайнерски хартии под никаква форма (изцяло, частично или преработени) по интернет, както и предлагането им за препечатване.

Източник: сайтът на Marianne Design