Предизвикателство „Крафт Фактори вдъхновение“

Днес стартира новото ни предизвикателство в блога на Картичкофурии. Този път ви предизвикваме да се вдъхновите от визията на нашия сайт за хоби материали Крафт Фактори.

Дизайнът е дело на нашият художник – Галя, която използва дигитален скрапбукинг и смесица от стилове като Стиймпънк и Шаби Шик. Логото, електронният магазин и блогът ни са решени в цветова комбинация от синьо, кафяво и бежово:

Използвайте тези цветове и за вашата картичка, с която можете да участвате в предизвикателството, а темата и стилът са свободни.

Разгледайте нашия магазин, за да почерпите още идеи за вдъхновение и материали, които можете да включите в своите проекти – текстури на дърво, панделки, дистрес продукти, зъбни колела, метални ключове, фенери, дантела, флорални елементи и други.

Крайният срок за участие е до 23:59 ч. на 06. май, 2014 г. Можете да участвате с една или повече картички. Победителят ще бъде определен с томбола и ще получи подарък – ваучер за пазаруване в нашия магазин на стойност 15 лв.

Вижте повече за това предизвикателство и участвайте тук.

Надяваме се, че сме ви вдъхновили и очакваме с нетърпение всички предложения!

Крафт Фактори

P.S. Благодарим на всички за участието и честито на Ирина Кирякова, която е победитл в нашето Картичкофурийско предизвикателство! Пълен обзор на предизвикателството можете да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *